Üniversiteye yeni  bölümler geliyor

Üniversiteye yeni bölümler geliyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker yıllık değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Şeker, önümüzdeki eğitim döneminde açılacak yeni bölümlerden bahsetti, Eğitim ve İlahiyat’ın yeni yerleşkeye en son taşınabileceğini belirtti ve fahri doktora unvanı verecekleri isimleri paylaştı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker yıllık değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.  Gelecek dönem Rekreasyon Yönetimi, Un-Unlu Mamuller Teknolojisi, Ağız ve Diş Sağlığı, Sanat Tarihi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetik bölümlerinin açılacağını kaydeden Rektör Şeker, Hukuk Fakültesi’nin de imza aşamasında olduğunu vurguladı.

ÜNİVERSİTE FAHRİ DOKTORA VERECEK

Fen Fakültesi ve Yabancı Diller’in Köyceğiz’e çekileceğini fakat Eğitim ve İlahiyat’ın şimdilik yerlerinde kalacağını vurgulayan Şeker, Üniversitenin, ilgili fakültelerin talebi ve senato kararıyla önümüzdeki eğitim dönemi başında ‘fahri doktora’ vereceğini belirtti. Şeker ayrıca, “Bizim açımızdan en büyük önemi ise şehrin hastanelerinin ve üniversitelerinin metro ile birbirine bağlanacak olmasıdır” diyerek Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür etti.

M. Ali Köseoğlu'nun ilgili yazısı için tıklayınız....

Rektör Hoca teşekkürü hak ediyor!