Üniversiteli Yaren, son yolculuğuna uğurlandı

Üniversiteli Yaren, son yolculuğuna uğurlandı

Maltepe'de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Büyükölmez, duvağa sarılı tabutuyla son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL (AA) - Maltepe'de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Yaren Büyükölmez toprağa verildi.

Başıbüyük Mahallesi Başıbüyükyolu Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yeditepe Üniversitesi Kamu Yönetimi ikinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Büyükölmez için Üsküdar Şakirin Camisi’nde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Büyükölmez'in babası Timur ile annesi Müjde Büyükölmez burada taziyeleri kabul etti.

Ayakta güçlükle durdukları gözlenen anne ve baba, duvağa sarılı tabutun başında bir süre ağıt yaktı.

Anne Müjde Büyükölmez, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kızımı okula gönderdim gelmedi. Kazada ağır yaralanan diğer bir genç var ona da üzülüyorum o da genç. Ama benim kızım geri gelmeyecek. Kızımın emniyet kemeri bile takılmış düşünün. İtfaiye ekipleri çıkartmış. Yani hiç bir suçu yok ne diyeyim. Kızım geri gelmeyecek." diye konuştu.

Okul arkadaşları ve öğretmenlerinin de katıldığı cenaze namazının ardından Yaren Büyükölmez'in cenazesi Kulaksız Mezarlığı'na defnedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :