Üniversite'den  Transfer Şov

Üniversite'den Transfer Şov

Torku Selçuk Üniversitesi geçen sezon Göztepe'de forma giyen ribaund kralı Kzell Ray wesson'u renklerine bağladı. Temsilcimiz yerli tranferde ise, Barkın Haluk Çınar ve Yunus Akçay ile sözleşme imzaladı

Torku Selçuk Üniversitesi transferde 3 oyuncuyu birden renklerine bağladı. Sarı-mavililer 5 numara pozisyonunda oynayan ve geçen sezon Göztepe forması altında ribaund kralı olan  Kzel Ray Wesson'u renklerine bağladı. Oyuncunun ülkesinde bulunduğu ve vize işlemlerinin halledilmesinin ardından önümüzdeki hafta kadroya dahil olacağı öğrenildi. 1977 doğumlu ve 2.02 boyunda olan oyuncu geçen sezon ligde 14,8 sayı , 13,5 ribaund ve 2,2 asist ortalamaları ile mücadele etti. Deneyimli oyuncu Beko Basketbol Ligi'nde Büyük Kolej, Beşiktaş, Pınar Karşıyaka, Türk Telekom ve Erdemir'de de forma giymişti. 

BARKIN ÇINAR  VE YUNUS AKÇAY'DA TORKU SELÇUK'TA

Torku Selçuk Üniversitesi, yerli transferinde de Yeşilgiresun Belediyespor'dan skorer oyuncu Barkın Haluk Çınar'ı renklerine bağladı. Yarın takıma katılması beklenen deneyimli oyuncu geçen sezon Giresun forması altında 7,9 sayı ve 2,3 ribaund ortalaması tutturmuştu.

Temsilcimiz Trabzonspor'dan Yunus Akçay ile de sözleşme imzaladı. 2009-2010 sezonunda da Torku Selçuk Üniversitesi'nde forma giyen Yunus, geçen sezon bordo-mavili forma ile ligde  7,2 sayı, 2,0 ribaund ve 1,9 asisr ortalamaları ile mücadele etti.

Torku Selçuk üniversitesi daha önce de Murat Yolcu, Orçun Okkalı, Fatih Solak, Eren Ocaktürk, Valentin Pastal ve Hakan Köseoğlu'nu transfer etmiş Burak Selen ile de yeniden anlaşmıştı . Fatih Şeker - Memleket

Etiketler :