Üniversite öğrencilerinden Mehmetçiğe videolu mesaj

Üniversite öğrencilerinden Mehmetçiğe videolu mesaj

İTÜ'lü öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de mücadele eden Mehmetçiğe destek vermek amacıyla videolu mesaj hazırladı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele veren Mehmetçiğe destek için videolu mesaj yayınladı.

Üniversitenin Maçka, Ayazağa ve Gümüşsuyu yerleşkelerinde çekilen videoda öğrenciler sırayla, TBMM'de kabulünün 97. yılı anısına İstiklal Marşı'nı okudu.

Makine Mühendisliği öğrencisi Behlül Boztepe de Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele veren Mehmetçiğe destek için hazırladıkları mesajda, şunları kaydetti:

"İTÜ'den selam olsun Afrin'de çarpışan kahraman yiğitlere. Yüzyıllar boyu adalete susamış gönülleri ferahlatan milletiz biz. Dünyanın dört bir yanında zulüm gören masum yüreklere, İslam'ın aydınlığında korkmadan kardeş elini uzatan ümmetiz biz. Cephede bizim için can vermeye hazır fedakar askerlere, üniversitemizde bilgi ve emeğimizle destek olmaya hazır mühendisleriz biz. Ürettiğimiz silahımızla, savaşan askerimizle, dua eden analarımızla, 'Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın' diyen o büyük şairimizle, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devletiz biz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :