Üniversite gözünü şampiyonluğa dikti

Üniversite gözünü şampiyonluğa dikti

Süper Amatör Lig’e yükselebilmek için 1. Amatör Küme’de zirve yarışına giren Selçuk Üniversitesispor, haftayı Huğluspor’u 6-1 mağlup ederek moralli kapattı.


Süper Amatör Lig’e yükselebilmek için 1. Amatör Küme’de zirve yarışına giren Selçuk Üniversitesispor, haftayı Huğluspor’u 6-1 mağlup ederek moralli kapattı. Geçen sene kurulan ve ilk sezonunda şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye yükselen Selçuk Üniversitesi, bu sezon da ipi göğüslemek istiyor. Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Dr. Öğr. Üyesi olarak görev yapan Ramazan Topuz’un çalıştırdığı sarı-mavililer, B Grubu’nda 8. haftayı 17 puanla lider Seydişehir Belediyespor’un 1 puan gerisinde noktaladı.
‘ARKADAŞLIK ORTAMI ŞAMPİYON YAPACAK’
Amaçlarının Türk futboluna fair play ruhu taşıyan sporcular yetiştirmek olduğunu vurgulayan teknik direktör Dr. Ramazan Topuz, “Takımımıza hem yetiştirici hem de yarıştırıcı bir kimlik oluşturmak için çabalıyoruz. Birbirinden değerli ve karakterli oyuncu grubuna sahibim. Takımda tam bir kolej havası var. Bu arkadaşlık ortamının bizi şampiyon yapacağına inanıyorum. Sezon sonunda Süper Amatör biletini alarak Üniversitemizi bir üst ligde temsil etmeyi çok istiyoruz. Bu vesileyle bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Selçuk Üniversitesi Rektörümüz ve kulüp başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şahin hocama teşekkürlerimi sunarım” dedi