Unilever Türkiye'de bayrak değişimi

Unilever Türkiye'de bayrak değişimi

Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Mehmet Altınok'un yerini, Harm Goossens aldı

İSTANBUL (AA) - Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Harm Goossens oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2013 yılından bu yana Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Mehmet Altınok, Global Unilever için yeni iş modelleri ve projeleri geliştirmek üzere Kanada'ya atandı. Altınok'un yerini, daha önce Unilever'in Orta ve Doğu Avrupa operasyonlarından sorumlu olan Harm Goossens aldı.

Türkiye'nin yanı sıra Orta Asya ve İran operasyonlarının da sorumluluğunu üstlenen Goossens, daha önceki pozisyonlarında görev aldığı bölgedeki birçok ülkede Unilever'in pazar konumunu ve portföyünü güçlendirmişti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Goossens, Türkiye'de bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Önümüzdeki dönemde hedefim, gerek gelişmiş gerekse de gelişmekte olan pazarlarda satış ve müşteri geliştirme, pazarlama ve iş yönetimi alanlarında edindiğim deneyimi aktararak Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran'daki sürdürülebilir büyümemize liderlik etmektir." ifadelerini kullandı.

Mehmet Altınok da "Goossens, Türkiye, Orta Asya ve İran'daki işlerimizi daha da ileriye taşımak üzere önemli bir sorumluluk üstlenmiştir. Türkiye'den uzakta olmama rağmen kendisinin liderliği sayesinde iş başarılarımızı gururla takip edeceğim. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim." değerlendirmesinde bulundu.

Hollanda'da bulunan Royal University'de işletme eğitimini tamamlayan Harm Goossens, pazarlama ve satış operasyonları başta olmak üzere iş dünyasında 20 yılı aşkın bir deneyime sahip.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :