Ünal: güçlü iktidar şart

Ünal: güçlü iktidar şart

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal, Akşehir ilçesinde yaptığı seçim çalışmalarında, “İstikrar ve kalkınma için en güçlü iktidarı kurmamız gerekiyor” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM), 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Son 19 gün kalan genel seçimlerde tüm Türkiye’de en yüksek oyu almak isteyen AK Parti Konya İl Başkanlığı, sıkı bir seçim çalışması yürütüyor. Bu kapsamda AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal, Akşehir ilçesinde halkla buluştu.

AKŞEHİR İLÇESİNDE YOĞUN SEÇİM ÇALIŞMASI

İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Ünal’ın ikinci durağı Akşehir İlçe Tarım Müdürlüğü oldu. Bahri Karaman’ı makamında ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinleyen Ünal, ardından sırasıyla Pancar Bölge Şefi Yusuf Sümbül ve Toprak Mahsulleri Ofisi(TMO) Şube Müdürü Hüseyin Kılboz’la bir araya geldi. Akşehir’de bir vakıf öncülüğünde açılan kermese katılan Ünal, daha sonra sanayici esnafını ziyaret etti. Ünal’ın Akşehir programı, Gedil ve Bozlağan mahallelerinde devam etti. Ünal’a Akşehir’deki seçim çalışmalarında AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Akşehir Koordinatörü Mustafa Kemal Avcıoğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

ÜLKEMİZDEKİ HUZUR VE REFAHIN TEMİNATIYIZ

AK Parti’nin Türkiye’deki huzur ve refahın teminatı olduğunu belirten Ünal, aynı ortamın daha güzelini kazandırmanın gayretinde olacaklarını ifade etti. Ünal, “Partimizin iktidar olmadan önceki Türkiye ile bugünkü arasındaki düşünce dönüşümünü görmek için siyasetçi olmaya gerek yok. Bu açık ve net bir biçimde gözler önündedir. Artık insanlarımız, daha hür ve baskıdan uzak fikirler üretebiliyorlar. Bu da huzur ve refahı beraberinde getiriyor. Bizler Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında bu huzur ve refah ortamını sağladığımız gibi istikrar ve kalkınmanın da daha ileriye taşınmasına gayret edeceğiz. Bunun için de halkımızın destek ve dualarına ihtiyacımız var” dedi.

KONYA BAŞBAKANINI YALNIZ BIRAKMAMALIDIR

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun hemşerilerine güvendiğini ve bu yüzden de gece-gündüz çalıştığını ifade eden Ünal, “Konya’nın öz ve öz evladı Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, hak yolunda yalnız kalmamalı. İnanın o halkına çok güveniyor. Bu seçim önceki seçimlere göre çok daha önemli. Şehrimizi hak ettiği yere getirmek için güçlü AK Parti iktidarını kurmalı ve Konya olarak AK Parti’ye en yüksek oyu biz vermeliyiz. Ülkemizin kalkınmasını istemeyenlere en güzel yanıtı Konya olarak sandıkta vermeliyiz” şeklinde konuştu.