"Umutlarımız Çocuklar Projesi"

"Umutlarımız Çocuklar Projesi"

Elazığ Valisi Kaldırım: - "Dünyaya değer katan, merhamet, insanlık, medeniyet götüren bir milletiz. Bulunduğumuz her yere değer katmış oraları kıymetlendirmiş, ihya etmiş bir milletiz. Dünyaya açılan bir toplum ve devletiz"

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, "Dünyaya değer katan, merhamet, insanlık, medeniyet götüren bir milletiz. Bulunduğumuz her yere değer katmış oraları kıymetlendirmiş, ihya etmiş bir milletiz." dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğünün Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan "Umutlarımız Çocuklar Projesi" ile 30 okulda düzenlenen "15 Temmuz" temalı resim, şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende konuşan Vali Kaldırım, "15 Temmuz" ile alakalı güzel projelerin devamı için çalışmaların süreceğini söyledi.

"Bu toprakları kıymetli kılan, bulunduğu konumdan ziyade aziz millettir. Bundan dolayıdır ki yedi düvel gözünü buraya dikmiş." diyen Kaldırım, şunları kaydetti:

"Dünyaya değer katan, merhamet, insanlık, medeniyet götüren bir milletiz. Bulunduğumuz her yere değer katmış, oraları kıymetlendirmiş, ihya etmiş bir milletiz. Zengin bir ülkeyiz. Varlıklarımız, ekonomimiz, finans kaynaklarımız hepsi iyi konumda. Dünyaya açılan bir toplum ve devletiz."

Güzel bir projeye imza attıkları için İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür eden Kaldırım, çocuk ve gençlerin Türkiye için önemli ve kıymetli olduğunu belirtti.

Kaldırım, "Bize düşen en önemli görev çocukları kaliteli yetiştirmek ve geleceğe hazır hale getirmektir. Bu tür projelerin devamını dilerim. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, projenin polis ve halk ilişkisine büyük katkı sağladığını ifade ederek, "15 Temmuz gecesi sokakta ülkesini, milletini, bayrağını, istiklalini ve istikbalini savunan her vatandaşa sahip çıkan bir nesil yetiştirmek, milletin bağımsızlığına kast eden hain darbe girişimini defetmenin haklı gururunu unutmamak için öğrencilerimizin katkılarıyla güzel bir proje düzenlendi." şeklinde konuştu.

Törende daha sonra dereceye giren öğrencilere sertifikaları ve çeşitli hediyeler verildi.

Törene, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve öğrenciler katıldı.










AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :