Ümraniyespor'un Afyonkarahisar kampı

Ümraniyespor'un Afyonkarahisar kampı

- Teknik Direktör Bektaş:"Yeni gelenlerle takımdaki oyuncular iyi bir kaynaşma dönemi geçirdi. Oyuncularımın hepsi pırlanta gibi gençler. Her şey iyi gidiyor"


AFYONKARAHİSAR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un Teknik Direktörü Bayram Bektaş, yeni transferlerle takımdaki oyuncuların kampta iyi bir kaynaşma dönemi geçirdiğini söyledi.

Sezon hazırlıklarının ikinci dönemini Afyonkarahisar'da geçiren Ümraniyespor, çalışmalarını günde iki antrenmanla sürdürüyor.

Teknik Direktör Bektaş, Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, kampta hazırlık maçları yapacaklarını, bunun da kendileri için iyi bir fırsat olduğunu bildirdi.

Kentte, spor tesisleri ve sahaların güzel olduğuna dikkati çeken Bektaş, sezon hazırlıklarının verimli geçtiğini ve hücumda desteklenmiş bir takım oluşturduklarını vurguladı.

Bektaş, Ümraniyespor'un başarılı bir sezon geçirdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Geçen sezondan ofansif anlamda eksik olan bölgelerimiz vardı. Geçen sezonki başarımızı üst seviyeye taşıyabilmek için hücum bölgelerine takviye yaptık. Andreas Vasilogiannis, Dimitar Rangelov ve Cleyton gibi oyuncular aramıza katıldı. Bunlara bir tane daha ofansif oyuncu eklenebilir. Yeni gelenlerle, takımdaki oyuncular iyi bir kaynaşma dönemi geçirdi. Oyuncularımın hepsi pırlanta gibi gençler. Her şey iyi gidiyor. Oyuncularım çok istekli. İlerde çok büyük bir futbol akademisi olma yolunda ilk adımları atıyoruz. Önümüzdeki 20 gün içinde yeni tesisimiz ve sahalarımız bitecek. İlk hedef ligde kalmak. Öte yandan şampiyonluğu da yakalamaya çalışacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :