"Uluslararası Üreme Sağlığı ve İnfertilite Sempozyumu" Bakü'de yapılacak

"Uluslararası Üreme Sağlığı ve İnfertilite Sempozyumu" Bakü'de yapılacak

TSRM tarafından düzenlenen sempozyum, 4-5 Mayıs'ta gerçekleşecek

İSTANBUL (AA) - Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği (TSRM) tarafından 4-5 Mayıs'ta Bakü'de, "Uluslararası Üreme Sağlığı ve İnfertilite Sempozyumu" düzenlenecek.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Türk ve Azerbaycanlı doktorlar arasında bilgi paylaşımı ve iş birliği amacıyla Bakü'de sempozyum ve iki ayrı kurs programı gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TSRM Başkanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık, dernek olarak dost ve kardeş ülke Azerbaycan'da yapacakları bu sempozyumun çok ilgi çekeceğine inandıklarını vurguladı.

Sempozyumda infertilitedeki yeniliklerin tartışılacağını ve net mesajlar verileceğini belirten Işık, Azerbaycanlı meslektaşlarını da bu yıl 8-11 Kasım'da Antalya'da gerçekleştirecekleri ulusal kongrede ağırlayacaklarını hatırlattı.

Prof. Dr. Işık, şunları kaydetti:

"Giderek artmasını planladığımız bu ve benzeri etkinliklerimizde hem ülkemiz hem de Azerbaycan sağlık endüstrisinin desteklerini görmekten duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim. Her alanda başarı ile sürdürdüğümüz iş birliğimizi, üreme sağlığı alanına da taşımaktan duyduğumuz memnuniyeti tekrar belirterek, tüm meslektaşlarımızı 4-5 Mayıs'ta Bakü'de düzenlediğimiz sempozyumumuza davet ediyoruz."

Sempozyuma ilişkin ayrıntılı bilgiye "http://www.tsrminternational.com/baku" adresinde yer veriliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :