Uluslararası Türkiye Open Çim Topu Turnuvası

Uluslararası Türkiye Open Çim Topu Turnuvası

Antalya'da gerçekleştirilen turnuvada, Türkiye teklerde 2 birincilik, birer de ikincilik ve üçüncülük elde etti- Türkiye, takım halinde ise üçüncü sırada yer aldı

ANTALYA (AA) - Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu ile Akar Gençlik Spor Kulübü işbirliğinde Antalya'da düzenlenen Uluslararası Türkiye Open Çim Topu Turnuvası sona erdi.

Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelin tesislerinde gerçekleştirilen turnuvada 23'ü yabancı 30 sporcu mücadele etti.

Üç kategoride gerçekleştirilen turnuvada tek erkeklerde Türkiye'den Özkar Akar birinci, Güney Kıbrıs'tan Loukas Paraskeva ikinci oldu. İngiltere'den Robert Archer ile Türkiye'den Vuslat Araç ise üçüncülüğü paylaştı.

Tek bayanlar kategorisinde ise ilk iki sırada Türk sporcular yer aldı. Havva Konanç birinci, Rahşan Akar ikinciliği kazandı. İngiltere'den June Archer ile İsrail'den Tehila Marcus üçüncülüğü paylaştı. 

Karışık üçlü takımlar mücadelesinde İsrail ilk sırayı elde etti. İsrail'i İngiltere takip etti. 2 takım halinde yarışan Türkiye ise üçüncülükte kaldı. 

Kaynak:Haber Kaynağı