Uluslararası Kurumsal Promosyon Ürünleri Fuarı Promotürk 2014 açıldı

Uluslararası Kurumsal Promosyon Ürünleri Fuarı Promotürk 2014 açıldı

İSTANBUL (AA) - Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları (PROMOTÜRK) Derneği tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Kurumsal Promosyon Ürünleri Fuarı Promotürk...

İSTANBUL (AA) - Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları (PROMOTÜRK) Derneği tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Kurumsal Promosyon Ürünleri Fuarı Promotürk kapılarını açtı.

PROMOTÜRK açıklamasına göre, fuarın açılışı AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve PROMOTÜRK Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Güler, Promotürk 2014 organizasyonunun gayet başarılı olduğunu belirtti.

Fuara bu yıl yeni firmaların katıldığını anlatan Güler, bu firmaların işi ne kadar ciddiye aldığını gördüğünde şaşırdığını söyledi. Güler, şunları kaydetti:

 "Bu yılki katılımcıların önceki yıllara göre yüzde 90 oranında yeni katılımcılardan oluşması sektörümüz açısından oldukça önemlidir. Bu fuar ziyaret edilmelidir. Geçen yıl tek salona kadar düşen fuarı, biz devraldıktan sonra iki salona çıkarttık. Sektörümüz için önemli adımlar atmaktayız. Seneye daha büyük salonlarda fuar düzenleyeceğimizi ümit ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece sektörümüz kalkınacak."

Bugün başlayan fuar, hafta sonuna kadar ziyaretçilere açık kalacak.

Kaynak:Haber Kaynağı