Uluslararası 3. Yaren Şairler Şöleni

Uluslararası 3. Yaren Şairler Şöleni

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 3'üncüsü düzenlenen Denizli Uluslararası Yaren Şairler Şöleni başladı

DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesince, bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Denizli Uluslararası Yaren Şairler Şölenine katılan 12 şair şiirlerini okudu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukcu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, Denizli'nin şiir gibi bir şehir olmasını istediklerini belirtti.

İlgiden memnun olduğunu ifade eden Kabukcu, "Buraya kadar gelip bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir akşam geçireceğiz. Şiirli geceler." diye konuştu.

Denizli Yaren Şairler Şöleni etkinlikleri kapsamında, sunuculuğunu Nedim Saatcioğlu'nun yaptığı ve konuk sanatçı Zekai Tunca'nın yer aldığı şiir şöleninde Ali Altınlı, Mehmet Uğur Özakalın, Kemal Külah, Nurala Göktürk, İbrahim Düğer, Hayati İnanç, Nedim Saatçioğlu, Vaad Havdi Melihe Ezizpur, Aziz Serbest, Fatoş Koçarslan, Mehmet Nuri Parmaksız şiir okudu.

Türkiye İlim ve Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız, Denizliler için okuduğu şiirin hikayesini anlattı.

Usta şairlerin aşk, vatan sevgisi, gurbet gibi pek çok konuda yazdığı şiirler, söz ustalarınca okundu.

Şiir dinletisi sırasında izleyiciler duygusal anlar yaşadı.

Şölene, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Gökoğlan, şairler ve vatandaşlar katıldı.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :