UltrAslan'dan Kevin Grosskreutz tepkisi

UltrAslan'dan Kevin Grosskreutz tepkisi

Galatasaray taraftar grubu, Alman futbolcunun transferinde yapılan hatanın sahiplerinin derhal görevinden ayrılması gerektiği çağrısında bulundu

İSTANBUL (AA) - Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, Alman futbolcu Kevin Grosskreutz'un transferinde yapılan hatanın sahiplerinin derhal görevinden ayrılması gerektiği çağrısında bulundu.

UltrAslan, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA), Galatasaray'ın Alman ekibi Borussia Dortmund'tan kadrosuna kattığı Kevin Grosskreutz'a taranmış evraklardaki imza eksikliği sebebiyle lisans hakkı vermemesi üzerine bir açıklama yayımladı.

Galatasaray taraftar grubunun internet sitesinden yapılan açıklamada, sarı-kırmızılı kulübün armasına hizmet edene destek, ayrılana da saygı gösterildiği belirtilerek, "Sahaya çıkan oyuncuların kimliklerini değil, sadece armayı destekledik. Başarı da sefayı sürdük, emekçileri alkışladık. Başarısızlıkta cefasını çektik, sorumluların gidiş yolunu açtık. Bu geçmişte de böyleydi, bundan sonra da böyle olacak" denildi.

Transferin son dakikalarında evraklarda yaşanan sorumsuzluk kaynaklı hatanın asla kabul edilemeyeceğinin de kaydedildiği açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Kevin Grosskreutz transferinde yaşanan skandal, koskoca Galatasaray Kulübü'nün başında nasıl bir iş bilmezler ordusunun yer aldığını bize ve tüm dünyaya gösterdi. Galatasaray'ın itibarını zedeleyen bu hatanın sahipleri ise bir dakika dahi bu kulüpte barınamaz. Bu hatanın sorumlusu başkanından en alt düzey profesyoneline kadar her kimse derhal görevinden ayrılmalıdır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı