Ülkücüler bu ülkenin sigortasıdır

Ülkücüler bu ülkenin sigortasıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe yönetimi teşkilatı üyeleri; Tunahan Şahan, Ali Turan, Osman Dığrak ve Evren Tokay, referandum çalışmaları kapsamında Memleket Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sami Gediz’i ziyaret etti.

MHP Meram İlçe Teşkilatı Basın Sorumlusu Evren Tokay, referandum çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade etti. “Ülkücü ülkücünün kardeşidir” diyen Tokay, “Ülkücüler bu ülkenin erken uyarı sistemidir. Sigortasıdır. Vatan ve bayrak aşıklarıdır. Ülkücüler bu vatanın teminatıdır. Her zaman karşılık beklemeden vatan için çalışmış ve savaşmışlardır” dedi.

Sistemin ülkenin yararına olacağı için evet dediklerini ifade eden Tokay, “Sistem olarak bazı süreçlerin daha hızlı yapılabilmesi, doğru düşünenlerin samimi olanların halk için faydalı olan işleri hızlı bir şekilde yapacağını düşünüyoruz. Yeni sistemle liyakata önem verileceğini de umuyoruz. İnşallah hem bölge hem de ülke için güzel bir sonuç çıkar. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye hep güvendik ve bizi yanıltmadı. Bu süreçte de onunla birlikte bu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi. Sami Gediz - Memleket

ulkuculer-bu-ulkenin-sigortasidir-001.jpg