Ülkücü Kuruluşlar İstişare Toplantısı yapıldı

Ülkücü Kuruluşlar İstişare Toplantısı yapıldı

Ülkücü davaya gönül vermiş sendika, vakıf, dernek ve STK temsilcileri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan başkanlığında toplandı. İstişari toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Ülkücü davayı benimsemiş on sekiz vakıf, dernek, sendika ve STK temsilcisinin birlik ve beraberlik mesajı verdiği toplantıda faaliyetler anlatıldı, yaşanan sorunlar ele alındı.

Birlik ve beraberliğin önemi çok güçlü bir şekilde teyit edilerek bu tür toplantıların daha sık yapılmasının önemini vurgulandı. Başkan Karaarslan: “Milliyetçi Hareket Partisi hepimizin ortak kıvancı, ülkücü davaya gönül vermiş başkanlarımızın ortak değeridir. Bizlerde bu değeri yükseltmek ve davamıza layık olabilmek için durmadan, yorulmadan; bir ve beraber bir şekilde çalışıyoruz, çalışacağız. İftiharla söylemek isterim ki; bütün sendika ve vakıf başkanlarımız görevlerini layıkıyla yerine getirmek için çalışmakta, aktif rol almaktadır. Amacımız; Konya’da üç hilali daha da yükseltmektir. Güvenleri boşa çıkarmayacağız. “ dedi.

Bayrak ve millet sevgisiyle yüreği çarpan bütün sendika, vakıf, dernek ve STK temsilcileri ülkücü davada verdikleri mücadelede yan yana olmaktan kıvanç duyduklarını dile getirdi. Hiçbir zaferin kolay yollardan elde edilemeyeceğini vurgulayan Karaarslan: “Bizler daima bir olacağız, diri olacağız ve Milliyetçi Hareket Partisini en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız. Hedefledik, başaracağız. Bekamıza, dirliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkmak mesuliyetindeyiz. Tek bir insanımızı, tek bir üyemizi ihmal etmeden; Konya’mızın görmek istediği azimle ve kararlılıkla çalışacağız. Başkanlarımızla ortak karar ve kanaatimiz; Cumhur İttifakı’na özenle sahip çıkmamızdır. Umutsuzluğa direnerek, inanarak çalışmak Ülkücülüğün özetidir. Değerli başkanlarımız ile yapılan istişareler neticesinde vardığımız en önemli sonuçlardan birisi; “Ülkücü için imkansızlık yoktur.” Sözümüz söz, duruşumuz nettir. Bu tür toplantıları daha sık yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

Programa katılan sendika, vakıf, dernek ve STK temsilcileri; Başkan Karaarslan’a uzun yıllardan sonra böyle bir program düzenlendiği için teşekkür ettiklerini ve bu tür programların daha sık yapılmasında mutabık kaldıklarını söyledi.

Toplantıya, MHP İl Sekreteri İsmail Özkan, MHP İl Başkan Yardımcısı Suat Şahin, Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi Veli Doğrul, Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta, TÜRKAV Konya Şube Başkanı Süleyman Nur, Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, Türk Eğitim Sen 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Öztürk, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Metin Töke, Türk Büro Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mesut Özden, Türk Büro Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Efe, Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı Abdullah Gümüş, Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Ziya Acar, Türk İmar Sen Şube Başkanı Hamdi Altunbaş, Türk Haber Sen Şube Başkanı İsmail Çelik, Türk Ulaşım Sen Şube Başkanı Timur Sönmez Varol, Türk Diyanet Vakıf Sen Şube Başkanı Hüsamettin İğdi, Türk Kültür Sanat Sen Şube Başkanı Necmettin Eskici, Türk Enerji Sen Şube Başkanı Mustafa Ovalı, Türk Emekli Sen Şube Başkanı Sami Özdemir, Türk Hukuk Enstitüsü Şube Başkanı İsmail Han Vural ve Ülkü-Bir Başkanı Fatih Çakmaktepe katıldılar.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :