Ülkücü İşçiler Derneği, Beyşehir Şubesi açıldı

Ülkücü İşçiler Derneği, Beyşehir Şubesi açıldı

80 li yıllarda Milliyetçi Hareket Partisinin yapı taşlarından biri olan Ülkücü İşçiler Derneği Konya'da büyümeye devam ediyor

 Tuncer Harmankaya'nın Konya İl Başkanlığına atanmasının ardından teşkilatlanmaya hız veren dernek bir şubesini de Beyşehir'e açtı.

Pazar günü gerçekleşen açılışa partililer ciddi bir katılım gösterdi. Soğuk ve yağmurlu havaya aldırmayan Beyşehir Ülkü Ocakları'da dernek açılışında takdir topladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Açılışı Ülkücü İşçiler Derneği İçanadolu Bölge Başkanı Şükrü Kayabaşı yaptı.

 Açılışta bir konuşma yapan Ülkücü İşçiler Derneği Konya İl Başkanı Tuncer Harmankaya  konuşmasına şehit olan 3 polisimizi anarak başladı. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Harmankaya, "günden güne büyüyoruz. Tüm gücümüzle işçi kardeşlerimizin yanındayız. Gerek maddi gerek manevi gerek hukuki olarak işçi kardeşlerimize destek vermeye devam edeceğiz. Beyşehir ilçemizde Konyamız için önemli bir bölge. Buradaki şubemiz ile Beyşehirli işçi kardeşlerimize de ulaşma imkanı bulup onların sorunlarıyla ilgileneceğiz" diye konuştu.

Beyşehir Ülkücü İşçiler Derneği açılışında renkli isimlerde vardı. Geçtiğimiz dönem Milliyetçi Hareket Partisinden Konya Büyükşehir belediye Başkan adayı olan Mehmet Emin Altunel'de açılışa katılanlar arasındaydı. Ülkücü camianın tüm programlarına katılan ve maddi olarakta camiaya büyük destek veren Altunel Beyşehirlilerin ilgi odağı oldu. Burada bir konuşma yapan Altunel, belediye seçimlerinde ülkücü işçiler derneği ile geceli gündüzlü el ele çalıştıklarını belirterek, "ülkücü işçiler derneği partimizi ana damarlarından biridir. Bende maddi ve manevi olarak her yerde yanlarındayım. Dernek günden güne büyüyerek gerçek gücüne kavuşacaktır. Konyamıza ve Beyşehirimize hayırlı olmasını yüce Allahtan niyaz ederim" diye konuştu. Açılışa ayrıca Kamu-Sen İl Başkanı Atilla Ayhan ve kamu-sen e bağlı birçok sendika başkanıda katıldı. 

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Ülkücü İşçiler İçanadolu Bölge Başkanı Şükrü Kayabaşı ve Mehmet Emin Altunel kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi.