Ülkü Ocaklarından Kırtasiye Seti

Ülkü Ocaklarından Kırtasiye Seti

Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Taşkent, Hadim ve Cihanbeyli’de yeni öğretim yılı başlaması münasebetiyle belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye seti hediye edildi.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başlaması münasebetiyle Konya Ülkü Ocakları Başkanlığı sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde Hadim İlçesinde 2 ilkokul, Cihanbeyli İlçesinde 2 Okul ve Taşkent İlçesinde 1 ilkokul olmak üzere 5 okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere Kırtasiye seti dağıtımını gerçekleştirdiler. Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini”  2018-2019 eğitim-öğretim yılmı 17 Eylül 2018 Pazartesi günü star aldı.Bide Konya Ülkü Ocakları olarak başlattığımız kırtasiye yardım kampanyasında topladığımız Kırtasiye seti dağıtım çalışmalarına start verdik. Taşkent, Hadim ve Cihanbeyli’de ilk belirlenen İlkokullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere temsili organize ettiğimiz dağıtımlarla ve ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilerin evlerine giderek velilerine Kırtasiye setlerini teslim ettik. Konya Ülkü Ocakları olarak kimsenin rencide olmamasına ve ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmesi konusunu özellikle ve titizlikle verilmesi sağladık.  Bu ülkenin geleceği olan bu öğrencilerimiz ve gençlerimize her zaman yanlarında olacağız ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bizlere Kırtasiye yardımında yardımcı olan tüm öğretmelere ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Konya Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu yıl eğitimde başarı yılı olsun ”dedi.