Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan:

"Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki güçlü bir başbakan, cumhurbaşkanı, kabine ve parlamentodaki üyeleriyle iyi hizmetler yapacağız. Bu hükümetin hedefi icraat hükümeti. İnşallah laf üstüne laf koyma değil, taş üstüne taş koyma hükümeti"

KARS (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki güçlü bir başbakan, cumhurbaşkanı, kabine ve parlamentodaki üyeleriyle iyi hizmetler yapacağız. Bu hükümetin hedefi icraat hükümeti. İnşallah laf üstüne laf koyma değil, taş üstüne taş koyma hükümeti." dedi.

Kars'ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Arslan, kentten ayrılışından önce Kars Harakani Havalimanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Arslan, Kars, Ardahan ve Iğdır illerinin birlikte bölge olarak kalkınmasının anlamlı olacağı mesajını vermek istediklerini ve bu mesajın pekişmesi anlamında ziyaretlerin önemli olduğunu belirtti.

Kars'a gelişinde hangi partiden olursa olsun hemşehrilerinin olağanüstü bir ilgisiyle karşılaştığını ifade eden Arslan, şunları söyledi:

"AK Partili olsun veya olmasın, herkes görüyor ve biliyor ki hizmetin yolu AK Parti'nin güçlü olmasından geçiyor. Güçlü bir AK Parti her yere olduğu gibi buraya hizmet getiriyor. Hemşehrilerimin ilgisi olağanüstüydü, hepsine teşekkür ediyorum. Halkımızın hepsi gururluydu ama hepsi de beklenti içerisindeydi. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki güçlü bir başbakan, cumhurbaşkanı, kabine ve parlamentodaki üyeleriyle iyi hizmetler yapacağız. Bu hükümetin hedefi icraat hükümeti. İnşallah laf üstüne laf koyma değil, taş üstüne taş koyma hükümeti. Biz de bunun bir parçasıyız."

- "Asrın projesi"

Arslan, Kars programı kapsamında Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattında incelemelerde bulunduğunu ve projeyi paydaşlarıyla değerlendirme imkanı bulduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Herkes bilsin ki büyük projeler sadece şantiyede değil, her ortamda takip ediliyor. Bakanlık olarak takip etmeye devam edeceğiz. Hedefimiz hattı yıl sonunda tren işletmeciliğine açmak. Asrın projesi bizim için çok önemli. Kars'ın tarihini değiştirecek bir proje. Orta Asya'dan Avrupa'ya bütün yük ve ticaret hareketini sağlayacak bir koridorun tamamlayıcısı. Dünyanın gıptayla baktığı bir proje."


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :