Ulaş'tan kısa kısa

Ulaş'tan kısa kısa

SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılı planlama toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı başkanlığında...

SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılı planlama toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki toplantıda, Savaşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantıda okul müdürlerinin öneri, istek ve talepleri değerlendirildi.

Savaşçı, toplantıda yaptığı konuşmada, "Bizim önceliğimiz insan yetiştirmek, yüreklere dokunmak, merhametli bireyler yetiştirmektir. Kesinlikle Türkiye'nin her yerinde uygulanabilecek ve ülkemize örnek olacak projeler uygulayacağız. Bununla ilgili olarak sizlerden isteğimiz üzerinize düşen sorumluluğu yerine getirin." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Savaşçı'ya teşekkür etti.

- İlçenin sınav başarısı

Ulaş Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, Ortaöğretim Kurumları Merkezi Sınavı'nda öğrencilerinin büyük başarı sergilediğini söyledi.

Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenleri ve idarecileri tebrik eden Gül, "Emek veren tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. 2018-2019 eğitim-öğretim yılında da öğrencilerimizin eğitim ve öğretim noktasında daha başarılı olmaları için elimizden gelen tüm gayret ve fedakarlığı göstereceğiz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :