Ulaş'ta zümre toplantısı yapıldı

Ulaş'ta zümre toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde okul öğretmenleri zümre toplantısı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Ulaş ilçe Milli Eğitim...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde okul öğretmenleri zümre toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Ulaş ilçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ve Şube Müdürü Bülent Çezik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya okulların zümre öğretmenleri katıldı.

Toplantının ardından AA muhabirine açıklama yapan Aslan, ilçede eğitim ve öğretim kalitesini artırmak için bazı projeler geliştireceklerini söyledi.

Toplantıda zümre öğretmenlerin görüşünün alındığını belirten Aslan, "Toplantıda, okullarda ders saati haricinde kitap okuma etkinliği, bilgi yarışması düzenlenmesi gibi konuları görüştük. İlçe genelinde 'küfürsüz hava sahası' projesinin uygulanması ve ilçedeki tüm okullarda 'dürüstlük dolabı' projesinin hayata geçirilmesini karara bağladık." diye konuştu.

Akademik başarının artırılması için destekleyici ve yetiştirici kurslar düzenleyeceklerini ifade eden Aslan, "Amacımız ilçemizdeki eğitim-öğretim kalitesini daha üst seviyelere taşımaktır." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :