Ulaş'ta "Namaz Ağacı" projesi ödül töreni

Ulaş'ta "Namaz Ağacı" projesi ödül töreni

SİVAS (AA) - Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'nda, "Namaz Ağacı" projesi kapsamında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.Kaymakamı...

SİVAS (AA) - Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'nda, "Namaz Ağacı" projesi kapsamında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, tören öncesinde okulda incelemelerde bulundu.

Öğretmenlerle sohbet eden Yılmaz, okul Müdürü Ramazan Baker'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra törene katılan Yılmaz, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Hasan Basri Göktepe'den proje hakkında bilgi aldı.

Göktepe, proje kapsamında öğrencilere üzerinde yapraklar olan birer ağaç resmi verildiğini söyledi.

Öğrencilerin bir ay boyunca okulun mescidinde her kıldıkları vakit namazı için bir yaprağı yeşil renge boyadıklarını anlatan Göktepe, "Ayrıca kıldıkları her vakit namazı velilerine, camiye girmişlerse cami imamına çizelgelerini imzalatıyor. Bir ay sonunda düzenli olarak namazını kılan ve namaz ağacı yapraklarının tamamının yeşile boyanan öğrenciler ödüllendiriliyor." diye konuştu.

Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, "Bu yapmış olduğunuz projeden dolayı hepinizi tebrik ederim. Öğrenciler, inşallah devamını getirir ve ömür boyu namaz kılar. Yapmış olduğunuz bu ibadette göstermiş olduğunuz azim ve gayret eminim ki hayatınızın diğer alanlarında da kendisini gösterecektir." ifadelerini kullandı.

Törende Yılmaz, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :