Ulaş'a ilkokul yapılıyor

Ulaş'a ilkokul yapılıyor

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından 12 derslik, 2 laboratuvar ve spor odası olan modern ilkokulun yapımına başlandı.Ulaş Kaymakamı...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından 12 derslik, 2 laboratuvar ve spor odası olan modern ilkokulun yapımına başlandı.

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, okulun inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulun ilçeye hayırlı olmasını diledi. Çok eski yapı olan Ulaş İlkokulunun yıkılıp yerine yenisinin yapıldığını dile getiren Yılmaz, okul yapımının tamamlanmasıyla ilçe merkezinde okul ihtiyacının kalmayacağını söyledi.

Ulaş İlkokulunun yıkılmasıyla öğrencilerin Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda geçici olarak eğitimlerini sürdürdüklerini ifade den Yılmaz, Hürriyet Mahallesi'ndeki ortaokul binasının tamamlanmasıyla Ulaş İlkokulu öğrencilerinin eğitimlerine burada devam edeceklerini belirtti.

Yılmaz, "Bundan önce ilkokulumuzda nasıl başarılı öğrenciler yetiştirildiyse okulumuzun yapımı tamamlanıp hizmete başladığında da yine memleketimize başarılı öğrencilerin çıkacağına yürekten inanıyorum." dedi.

Kaymakam Yılmaz, Ulaş İlkokulunun Ağustos 2018 yılında yapımının tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Yılmaz'a, İlçe Özel İdaresi Şube Müdürü Fadime Ceyhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :