Ulaş Kaymakamı Yılmaz okul inşaatını inceledi

Ulaş Kaymakamı Yılmaz okul inşaatını inceledi

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçede yapımı devam eden ortaokul inşaatında incelemelerde bulundu.Yılmaz, Hürriyet Mahallesi Hükümet...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçede yapımı devam eden ortaokul inşaatında incelemelerde bulundu.

Yılmaz, Hürriyet Mahallesi Hükümet Konağı arkasında İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan ortaokulun inşaatını gezerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İncelemeleri sonrasında açıklamalarda bulunan Yılmaz, 12 derslikli ortaokulun en kısa zamanda tamamlanarak eğitim öğretime açılacağını söyledi.

Yılmaz, Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Ulaş İlkokulunun da yıkılarak yerine yeni bir ilkokul binasının yapılacağını belirterek, inşaat tamamlana kadar Ulaş İlkokulu öğrencilerinin de açılacak olan ortaokulda eğitim göreceklerini kaydetti.

İlçe merkez ve köylerinde yeni eğitim öğretim yılında bin 427 öğrencinin eğitim göreceğini ve 132 öğretmenin görev yapacağını dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:

"Kaymakamlık olarak ilçede eğitim kalitesinin arttırılması için gerekli olan desteği vereceğiz. Yeni eğitim öğretim yılının ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Okullarımızda inşallah vatanını, milletini ve bayrağını seven gençlerimiz yetişir."

Yılmaz'a incelemelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ve Şube Müdürü Fehmi Doğan eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :