UİGAD’ta istişare toplantısı ve ziyaret

UİGAD’ta istişare toplantısı ve ziyaret

Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Genişletilmiş İstişare Toplantısı Ankara’da yapıldı

Kurulduğu iki ay içerisinde Türkiye’nin bir çok ilinde temsilcilik açan UİGAD dikkatleri üzerine çekiyor. Genel Başkanlığını İzzet Aydın’ın yaptığı dernek, İç anadolu, Karadeniz, Marmara ve Ortadoğu bölge temsilcilikleri ile kısa sürede 65 il temsilciliği ve 250 üyesi ile çalışmalarına son sürat devam ediyor.

TBMM VE SİYASİ PARTİLER ZİYARET EDİLDİ

Dernek başkanı İzzet Aydın ve beraberindeki heyet ilk ziyaretini TBMM’sine ve siyasi partilerin genel merkezlerine yaparak,derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Dernek başkanı İzzet Aydın internet gazeteciliği ile ilgili hazırladıkları kanun teklifi ve önerilerini siyasi parti genel başkanlarına ve milletvekillerine vererek destek istedi.Siyasi partiler ve milletvekilleri yapılan önerileri olumlu bulup destek sözü verdi.

uigad--(2).jpg

UİGAD HEYETİNDEN BAKAN ALBAYRAK VE SİYASİLERE ZİYARET

UİGAD yönetim kurulu üyeleri, bölge ve il temsilcilerinden oluşan heyet, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. UİGAD heyeti, temasları çerçevesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Grubu’nu ziyaret etti. Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (UİGAD) heyeti, ziyaretler kapsamında Ekonomi ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti. Burada Albayrak’la görüşen heyet, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

UİGAD heyeti daha sonra  AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu’nu makamında ziyaret etti. AK Parti Muhammed Emin Akbaşoğlu ile makamında görüşen heyete UİGAD Genel Başkanı İzzet Aydın başkanlık etti. Derneğin faaliyetleri hakkında kısa bilgi veren Aydın, internet gazeteciliği hakkında etkili bir yasa çıkarılması için Akbaşoğlu’ndan destek istedi. Daha sonra UİGAD heyeti,  Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Üyesi Refik Tuzcuoğlu, 26. Dönem Kayseri Milletvekili Taner Yıldız’ı ziyaret etti. Heyet son olarak Anıtkabir’i ziyaret etti.

uigad--(3).jpg

İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

UİGAD Ankara il temsilciliginin düzenlediği genişletilmiş istişare toplantısına çok sayıda il temsilcisi katıldı.Toplanti sonrası Genel Başkan İzzet Aydın tarafından il temsilcilerinin temsilcilik belgeleri verildi. Toplu fotoğraf çekiminden sonra toplantı sona erdi.

uigad--(4).jpg

uigad--(5).jpg

uigad--(1).jpg

uigad--(6).jpg