UİGAD’dan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı Ziyareti

UİGAD’dan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı Ziyareti

UİGAD İç Anadolu Bölge Temsilciliği ve Kayseri İl Temsilciliği’nden Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’ya ziyaret.

Uluslararası İnternet Gazetecileri ve Gazeteciler Derneği (UİGAD) İç Anadolu Bölge Temsilcisi Okan Geçgel ve Kayseri İl Temsilcisi Gamze Şule İnandı Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret ettiler. UİGAD’ın amacı ve hedefleri konusunda Vali Kamçı’ya bilgiler veren UİGAD Heyeti, Vali Kamçı’ya UİGAD yönetimi adına bir de Teşekkür Belgesi eşliğinde teşekkürlerini ilettiler.

UİGAD’a başta Kayseri olmak üzere İç Anadolu Bölgesi’nde ve tüm Türkiye’de başarı temennisinde bulunan Vali Kamçı, dijital mecralarda gere basın gerekse sosyal medyada yaşanan bilgi kirliliği, özellikle denetim ve yetkinlik noktasında yaşanan sıkıntıların toplumsal ve sosyal yaşamımıza olumsuz etkilerine değinerek İnternet Gazeteciliği’nin yasal bir düzenlemeye gereksinim duyduğunu ifade etti.

UİGAD Bölge Temsilcisi Okan Geçgel de UİGAD’ın başlıca kuruluş ve faaliyet amacının dijital mecrada doğru ve güvenilir habercilik ve yayıncılık anlayış ve ahlakının devamlılığını sağlamak ve desteklemek olduğunun altını çizdi. Hazırlıkları devam eden İnternet Denetimi Yönetmeliği’nin de UİGAD Yönetimince incelendiğini ve bu alanda faaliyet gösteren bir cemiyet olarak sürece katkı sunmayı amaçladığını sözlerine ekledi.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ziyaretinde, UİGAD Okan Geçgel ve Gamze Şule İnandı’nın yanı sıra, UİGAD İç Anadolu Bölge Saymanı Fatma Altunbaş, Yönetim kurulu Üyesi Ülkü Vural Tuncel ve UİGAD Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyesi Ercihan İnce de yer aldılar.

102f146e-4a3b-4722-830a-eb4218696d08.jpg