Uğur Demirok: Konyaspor’u Avrupa’ya taşımaya geldim

Uğur Demirok: Konyaspor’u Avrupa’ya taşımaya geldim

Hedefli ve büyük bir takım olduğu için Konyaspor’u tercih ettiğini ifade eden Uğur Demirok, “Hedefim Konyaspor'da en üst seviyede oynamak ve takımı tekrar Avrupa kupalarına götürmek” dedi

Atiker Konyaspor’un anlaşmaya vardığı ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı Uğur Demirok, yeşil-beyazlılara transferiyle ilgili, katıldığı televizyon  programındaaçıklamalarda bulundu. Başka takımlardan da transfer teklifleri olduğunu, Konyaspor’un büyük ve hedefleri olan bir takı olduğu için tercih ettiğini ifade eden Uğur, “Konyaspor hedefleri olan bir takım. Ben de bu sene hedefleri olan bir takıma gitmek istiyordum. Benim için en hayırlısı oldu. Başka takımlardan da teklifler vardı. Konyaspor Avrupa kupalarında oynamış, bir takım bir takım olduğu için tercihimi Konyaspor’dan yana kullandım. Geçen sene hak etmediği bir yerde ligi ama tekrardan hedefleri olan bir takı olduğu için tercih ettim” dedi.

ÇALIMBAY ETKİLİ OLDU

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın transferin gerçekleşmesinde etkili olduğunu ifade eden Uğur Demirok, “Kendisiyle telefonda konuştuk. O beni takımında görmek istediğini söyledi. Ben de onunla seve seve çalışacağımı söyledim. O beni tanıyor ben onu tanıyorum. Neler yapabileceğimizi de ikimiz de bildiğimiz için çok kolay bir transfer oldu” ifadelerini kullandı.

 TRABZON’DAN TEKLİF GELMEDİ

Sözleşmesi bittiği Trabzonspor’dan teklif gelmediğini ifade eden Demirok, “Muharrem usta döneminde bir görüşmemiz olmuştu. O görüşmede mali konularda anlaşamamıştık. Daha sonra Ahmet Ağaoğlu başkanlığa geldi. Ağaoğlu geldikten sonra transferle ilgili bir görüşmemiz olmadı. Özkan Sümer’in kararı doğrultusunda olduğunu söylediler. Güzel günlerimin geçtiği bir yerdi. Bir sayfayı kapattım, şimdi yeni bir sayfa açıyorum. Hedefleri olan güzel bir camiaya transfer oldum. İnşallah başarılı olurum”dedi

HEDEFİM KONYASPOR’U YENİDEN AVRUPA’YA TAŞIMAK

Uğur Demirok, Konyaspor’daki hedefleriyle ilgili ise şu görüşlere yer verdi: “Hedefim Konyaspor da en üst seviyede oynamak ve takımı  tekrarda Avrupa kupalarına götürmek.. Çok güzel bir taraftarı var. Bunu gerek lig ve Avrupa maçlarında gerekse Milli maçlarda gördük. İnşallah Konya’ya bu güzel günleri tekrar yaşatıp Avrupa’da en iyi şekilde ülkemizi temsil etmek istiyorum.”

PENALTILARA TALİBİM

Trabzonspor’da peanltıları kullandığını ifade eden Demirok, "İnşallah Konyaspor’da da penaltıları atmak isterim. Orada da iyi penaltıcılar var. Jahovic var, Yatabare var, Eto’o var. Ben varım şimdi. Belki dönüşümlü atarız, hocamızın kararı. Ama ben yinede penaltılara talibim” diye konuştu.

Etiketler :