Uğur Demirok Konyaspor'a imza atacak

Uğur Demirok Konyaspor'a imza atacak

Atiker Konyaspor’un analaşmaya vardığı defans oyuncusu Uğur Demirok için imza töreni düzenlenecek.

 

 

Atiker Konyaspor’un analaşmaya vardığı defans oyuncusu Uğur Demirok için imza töreni düzenlenecek. Uğur için bir aksilik olmadığı takdirde yarınBüyükşehir Stadyumu içerisinde yer alan kulüp binasında imza töreni düzenlenmesi bekleniyor. 

SEBEP OLARAK ÖZKAN SÜMER’İ GÖSTERDİ

Öte yandan Uğur Demirok, 2,5 yıl sezon formasını terlettiği Trabzonspor için duygusal bir veda mesajı yayımladı. Demirok’un mesajında ayrılığın nedeni olarak Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer’i göstermesi dikkat çekti.

HAKKIM SİZE HELALDİR

Uğur mesajında, “Futbol, sadece futbol değildir sözünü Trabzonspor'a geldikten sonra anladım. Hayatıma bir şehir sokup bu şehrin sevgisini kazandım. Anladım ki, Trabzon'u sevmek için Trabzon'da doğmak gerekmiyormuş. En büyük teşekkürü koşulsuz şartsız her ortamda beni destekleyen taraftarıma yapıyorum. Ölene kadar yeriniz bende ayrı kalacak. Özkan Sümer'in verdiği bir kararla Trabzonspor'dan ayrıldım. Yaşattığınız güzel duygular için büyük Trabzonspor taraftarına ve Trabzonspor'a teşekkürlerimi sunarım. Hakkım size helaldir. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı