Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları

Ufka Yolculuk Hadis Yarışması 3 Nisan Pazar günü Konya ilinin 31 ilçesinde 120 sınav merkezinde 1500 gönüllü gözetmen ve sınav görevlisi nezaretinde gerçekleştirildi.

Ufka Yolculuk Hadis Yarışmasında bizleri yalnız bırakmayan 7 den 70'e her yaş grubundan katılımcılara teşekkür ettiğini belirten Ufka Yolculuk İl Temsilcisi Halis CAN, "Pazar gününü yarışmamıza, vakit ayıran, Peygamberimizin hadislerini öğrenip bunun için sınavda ter döken, organizasyon için aylardır yoğun gayret gösteren ekibimize teşekkür ediyorum" dedi.

Can: “Bizler artık daha iyi biliyoruz ki Allah Rızasını gaye edinerek çıktığımız Ufka Yolculuğumuzda artık yalnız değiliz. Bu yıl ki yarışmamızda sınav tarihi olan 3 Nisan’da Konya’da 31 İlçe ve 120 sınav merkezi 5 Cezaevinde 1500 gönüllü gözetmen ve sınav görevlimiz nezaretinde başarılı bir sınav organizasyonu gerçekleştirdik." şeklinde konuştu.

Yarışmada, Türkiye genelinde ve il genelinde dereceye girenlerin 22 Nisan Cuma saat:20.00 de isimlerinin açıklanacağı bilgisini veren Can yarışmada başarı gösteren katılımcıların ödüllerini 6 Mayıs Cuma akşamı Hacıveyiszade Camii ve avlusunda Prof. Dr. Ali Akpınar ’ın katılacağı törende lacaklarını belirtti. Haber Merkezi