"Ufka Yolculuk 3 Ve İdeal İnsan Son Peygamber Kitap Okuma Yarışması"

"Ufka Yolculuk 3 Ve İdeal İnsan Son Peygamber Kitap Okuma Yarışması"

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi

ANKARA (AA) - Zinde Gençlik Spor İzcilik Kulübü ve Son Peygamber Platformu'nun organize ettiği "Ufka Yolculuk 3 ve İdeal İnsan Son Peygamber Kitap Okuma Yarışması"nda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. 

Proje ortağı olan Ankara Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü (ASİLDER), Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde başkentte dereceye girenler için ödül töreni düzenledi. 

Yarışmada dereceye giren 15 kişiye, umre ziyareti, dizüstü bilgisayar, akıllı telefon, tablet bilgisayar ve çeyrek altın hediye edildi. 

Mart ayından itibaren Türkiye'nin 81 ilinden ve internet üzerinden online olarak dünyanın her yerinden 264 bin 929 kişinin başvurduğu, "İdeal İnsan Son Peygamber'in Hayatı" konulu yarışmada, yaş ve ihtisas durumuna göre toplam 5 ayrı kategoride kayıtlar yapıldı. Yarışmaya cezaevinden mahkumlar ile engelliler de katıldı.

Yarışma ile Hz. Peygamberin hayatının sahih kaynaklardan okunarak, doğru anlaşılması ve tüm insanlığa layıkıyla anlatılması, bilinçli yaşamak için toplumda farkındalığın oluşması hedefleniyor. 

Törende, ödüllerin takdim edilmesinin ardından Fatih Koca ve ekibi katılımcılara ilahi dinletisi sundu. 

Kaynak:Haber Kaynağı