UEFA maç yemeği yendi

UEFA maç yemeği yendi

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3.maçında SC Braga ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, misafir takım yöneticilerini UEFA resmi maç yemeğinde ağırladı

Yemek öncesinde SC Braga Kulübü temsilcileri Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan kulüp binasını, müzeyi ve stadyumu gezerken bilgiler aldı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan Arena Restaurant'ta verilen yemeğe Başkan Yardımcısı Mustafa Oral, As Başkanlardan Ahmet Baydar, Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, Genel Müdür Muhammed Ak, Protokol Müdürü Gürkan Teoman, SC Braga Kulübü'nü temsilen Başkan Vekili Mauel Costa, Başkan Danışmanı Fernando Oliveira, Antonio Correia, Alexandra Teixeira ve Lucilla Teixeira ile UEFA Delegesi Peader Ryan katıldı.

‘KONYA, HOŞGÖRÜ ŞEHRİDİR’
Yemekte bir konuşma yapan Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Mustafa Oral, "Öncelikle hepiniz Konya’ya hoşgeldiniz. Futbol biliyorsunuz sonuç endeksli bir oyun. Sizlerle burada futbol için birleştik ve bir dostluk kuruyoruz. Futbol bir köprü ağı oluyor bizler ve sizlerin tanışması için. Konya Mevlana şehridir, hoşgörü şehridir. Şehrimize tekrardan hoşgeldiniz diyorum. Maçta da başarılar diliyorum. Hak eden kazansın" dedi. Sözlerine "Konya’ya, Konya şehrine ve takibi siz Konyaspor’a çok teşekkür ediyorum" diyerek başlayan SC Braga Kulübü Başkan Danışmanı Fernando Oliveira, "Başından beri her şey mükemmel bir şekilde ilerledi ve bizi çok iyi bir şekilde ağırladınız. Aynı şekilde bizde sizi kendi şehrimizde Braga’da bu güzel hoşgörüyle ve misafirpeverlikle ağırlayacağız. Bu akşam içinde her iki takıma da başarılar diliyorum ve iyi olanın kazanacağını ümit ediyorum" şeklinde görüş belirtti.

‘FUTBOL, DOSTLUKLARA UZANAN KÖPRÜ’
Yemeğe katılan UEFA Delegesi Peader Ryan ise "Benim için burada UEFA delegesi olarak bulunmak büyük bir onur ve Sayın Başkanımın da dediği gibi futbol dostluklara uzanan bir köprüdür ve hepimiz futbolu sevdiğimiz için şu anda buradayız. İyi bir dostluğun başlangıcındayız. Dünyanın en önemli futbol liglerinden birinde oynamak buradaki herkes için eminim ki büyük bir ayrıcalıktır. Daha öncede Braga bir başka Portekiz takımıyla final oynamıştı ve bende o zaman oradaydım. Belki de bir gün Konyaspor’un finalinde de orada olacağım. Her iki takıma da başarılar diliyorum ve iyi olanın kazanacağını ümit ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Mustafa Oral, yöneticiler ve Genel Müdür Muhammed Ak tarafından misafirlere günün anısına çeşitli hediyeler verildi.