Tutal, Muhtarlarımız, gören gözümüz, tutan elimiz olacak

Tutal, Muhtarlarımız, gören gözümüz, tutan elimiz olacak

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal ve merkez mahallelerde görevlerine başlayan mahalle muhtarları ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

 

Adile Baysal Kültür Evi’nde düzenlenen yemekli toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yanı sıra Birim Müdürleri, KOSKİ Seydişehir Sorumlusu Yılmaz Beşbadem, Seydişehir UKOME Sorumlusu İbrahim Yıldız ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda mahallelerin sorunları tartışıldı. Muhtarların istek ve talepleri dinlendi.

tutal,-muhtarlarimiz,--(2).jpeg

Başkan Tutal, geçen dönem muhtarlarla birlikte düzenli istişare programları gerçekleştirdiklerini belirterek, yeni dönemde de birlik ve beraberliklerinin devam edeceğini kaydetti. Tutal "Yerel yöneticiler olarak sahadayız. Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de ilçemizi muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz. Büyükşehir yasası ile belediyeler ve muhtarlar iş birliği halinde olacak. Siz bizim gerek kırsalda gerekse merkezde gören gözümüz, tutan elimiz ve uç beyimiz olacaksınız. Atalarımız, seçim ve senedin süresi çok erken geçer demişler. Bu 5 yıl da geçer ama hayırlı hizmetler yapmak çok önemli. Yapılması gereken çalışmaları birlikte istişare edip, gerçekleştireceğiz. Seydişehir'e yakışır hizmetler yapacağız. Yeni döneminizin hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.

Muhtarlar, Başkan Tutal’a vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

tutal,-muhtarlarimiz,--(3).jpeg

Etiketler :