Tutal Ketenli Mahallesi’nde değerlendirmelerde bulundu

Tutal Ketenli Mahallesi’nde değerlendirmelerde bulundu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yerinde yönetim çalışmalarıyla bu hafta Seydişehir’in Ketenli mh.de çalışmalarını sürdürdü.

Hizmetin Seydişehir’in her noktasına ulaşması için yakinen çalışmalar yaptığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, taşra mahallelerde hizmet kalitesini yükseltmek ve eksikleri gidermek için her ay yerinde yönetim sistemi ile eski belediyelik yeni mahallelerde çalışmaları sürdürdüğünü söyledi. Çalışmaların çok verimli geçtiğini belirten Başkan Tutal, mahalle içi ve mahalleler arası yolların asfalt ve parke yapımı ile ilgili eksikliklerinin giderilmesi noktasında çalışmaların başladığını belirterek, imkânlar dâhilinde çalışmaların son sürat devam edeceğini belirtti.  Başkan Tutal, mahalledeki eksikliklerin tespit edildiğini, bundan sonra çözüm oluşturmak için çalışılacağını söyledi.

Küçük dağ mahallelerini de gezen Tutal, Seydişehir’in bir günde dört mevsim yaşadığını her mahallesinde ayrı bir güzellik olduğunu kaydetti.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Teşkilat Yönetimi, Birim müdürleri ve mahalle muhtarı ile beraber inceleme yaparak değerlendirmelerde bulunan Başkan Tutal, mahalle çalışmalarına Ketenli’de olduğu gibi diğer büyük mahallelerde de devam edeceğini belirtildi.