Tutal, 97/4 tertip asker adaylarının asker kınasına katıldı

Tutal, 97/4 tertip asker adaylarının asker kınasına katıldı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,1997/4 tertip olarak vatani görev yapacak olan asker adaylarının düzenlediği asker kınasına katıldı.

Kasım celbinde kışlalarına teslim olacak asker adaylarının davullarla ,zurnalarla ve şenliklerle ailelerinin askere uğurlandığını kaydeden Başkan Tutal, hayırlı teskereler diledi. Birliklerine teslim olmalarına sayılı günler kala düzenlenen moral ve motivasyon gecelerine, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, asker aileleri ve vatandaşlar katılarak; asker adaylarını yalnız bırakmadılar.

tutal,-974-tertip-asker-adaylarinin-asker-kinasina-katildi-(1).jpg Vatani görevlerini yerine getirecek gençlere günün anısına Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Başkan Tutal , "Bu toprakların mayasında, bu toprakların özünde kardeşlik, birlik, beraberlik var. Bu vatanı, bu toprakları teröre ve hainlere yedirmedik, yedirmeyeceğiz inşallah. Her Türk genci gibi onur vesilesi olan askerlik görevini yerine getirmenin gururunu yaşayacaksınız. Gönülleriniz de vatan, millet, namus ve bayrak aşkıyla bize atalarımızdan emanet olan bu kutsal vatana hizmet etmek, bölünmez bütünlüğümüzü korumak ve gerektiğinde uğrunda kanınızı ve canınızı vermek için bu kutsal görevi yerinize getireceksiniz. Bu vatan sizlere emanet. Allah yolunuzu açık ve sağ salim yuvalarınıza dönmeyi nasip etsin'' dedi.Haber Merkezi