TÜRMAV Sosyal Tesis Projesi tanıtıldı

TÜRMAV Sosyal Tesis Projesi tanıtıldı

TÜRMAV mütevelli heyeti toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yapılması planlanan sosyal tesis hakkında bilgilendirilmelerde bulunuldu.

TÜRMAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder Kelek ,“1996 yılında Türkiye serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler eğitim kültür yardımlaşma ve dayanışma vakfı olarak yapmayı planladığımız sosyal tesis hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Konya’mızın Meram bölgesinde yapılacak olan tesisimiz yaklaşık olarak 2500 metre kare alan üzerine yapılacak” dedi.

“Tesisimiz Bütün Gün Aktif Olarak Hizmet Verecektir”

Yapılacak olan tesisin gün içinde her zaman aktif olarak çalışacağını dile getiren Mehmet Önder, “Tesisimiz sabahın erken saatlerinde açılacak olup kafe olarak tasarladığımız kısımda misafirlerimize kahvaltı ve yemek çeşitleriyle restoran hizmeti de sunacaktır. Bunlarla birlikte aynı zamanda ise kafe ve nargile kafa olarak hizmet vermeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Tesiste Neler Olacak?

Mehmet Önder,“ Sosyal tesisimizin içinde kafe ve restoran haricinde vip toplantı salonu, kütüphane, etüt merkezi, spor salonu, toplantı salonu ve 3 adet otel odasından oluşacaktır. Tesisimizde aynı zamanda açık ve kapalı salon olmak üzere düğün, nişan gibi etkinliklerin gerçekleştirilebileceği alanlarımızda mevcut olacaktır. Toplantı salonlarımızda konusunda uzman kişiler tarafından çeşitli etkinlikler düzenleyerek üyelerimizin bilgilendirilmesini sağlayacağız” dedi.

1-037.jpeg

“Sosyal Tesis Çalışmaya Başladığı Andan İtibaren Kazandıracak”

“Sosyal tesisimiz kooperatif usulü olacaktır. Yaklaşık üç bin adet hisse senediyle bu kooperatifi yapmayı planlıyoruz. Hisse bedellerimiz henüz belli değil ilerleyen günlerde belli olacak. Şunu da belirtmek isterim ki bedeller belirlenirken herkese uygun bir bütçe olması birinci önceliğimiz olacak ve cüzi bir rakam belirlenecek. Tesisimiz çalışmaya başladığı andan itibaren hisse sahipleri isterlerse kazançlarına direk ulaşabilecek veya başka bir yatırımda değerlendirebilecekler. Bunlarla birlikte tesisimizden elde edilen gelirlerle bir yardımlaşma sandığı kurmayı düşünüyoruz. Burada ihtiyacı olan meslektaşlarımız kısa vadeli olarak bu yardımlaşma sandığından faydalanabilecekler” ifadelerini kullanarak meslektaşlarının böyle bir sosyal tesis kullanmaktan onur ve mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

 

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :