Türmak’tan yarıyıl mesajı

Türmak’tan yarıyıl mesajı

Özel Türmak Okulları Genel Müdürü İlhan Yılmaz, öğrencilerin ve öğretmenlerin yarıyıl tatiline gireceği bu günde yazılı mesajı gönderdi.

Özel Türmak Okulları Genel Müdürü İlhan Yılmaz, masajında şunları söyledi; “Özel Türmak Okulları olarak başarılı, milli ve manevi değerlerini benimsemiş, milletine ve tarihine sahip çıkan, nesiller yetiştirmek adına büyük bir özveriyle çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Uyguladığımız danışman öğretmenlik sistemiyle öğrencimizin akademik ve sosyal gelişimlerini yakından takip ederek, üst seviyede başarılar elde edip, karşılaşılabilecek sorunları en aza indirmiş olduk. Gerek sosyal ve kültürel gerek ise akademik alanda yaptığımız çalışmalarla verimli bir dönem geçirdik.   Amacımız, tam donanımlı bir şekilde akademik seviyesi en üst düzeyde, okumayı yaşam tarzı kabul eden, sorumluluk sahibi, güzel ahlaklı nesiller yetiştirerek, öğrencisini hayata hazırlayan sevgi ve bilgi temelli bir okul olmaktır. Bu anlamda öğrencilerimizin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Yarıyıl tatili motivasyon tazelemek için, yeniden Bismillah demek için önemli bir zaman sürecidir.

Türmak Okulları olarak bizler bu zaman diliminde Anadolu Lisesi öğrencilerimiz için YYÇP( Yarıyıl Çalışma Programı) gerçekleştireceğiz. TYT ve AYT derslerinin konu tekrarı ve çözümleri ile destekleyeceğiz. 8.sınıf öğrencilerimiz için ise LGS konu anlatımı, soru çözümleri ve eksik kazanım tamamlama çalışmalarıyla kış kampı gerçekleştireceğiz. Ayrıca keyifli okuma saatleriyle öğrencilerimize okuma alışkanlığını kazandırmayı planlıyoruz. Özel Türmak Okulları olarak bu yarıyıl tatilini dolu dolu etkin çalışma programlarıyla ve okuma saatleriyle geçireceğiz. Yenilenmek ve kendimizi geliştirmek hepimiz için önemli. Bizler eğitimciler olarak 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminde öğrencilerimizin karşısına güçlü ve enerjik bir şekilde çıkmak için kendimizi yenilemeliyiz. Mesleğimizle ilgili araştırmalar yapmalıyız. Boş zamanlarımızı iyi değerlendirmeliyiz. Bir iş bittiğinde diğerine sarılmalıyız. Ülkemizin kalkınması için, 2023 hedeflerine hep birlikte ulaşabilmek için mücadele etmeliyiz. Tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diler, iyi bir tatil geçirmelerini temenni ederim”