Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Çevik'ten veda resepsiyonu

Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Çevik'ten veda resepsiyonu

Atina Büyükelçiliğine atanan Çevik, Daimi Temsilcilik, New York Başkonsolosluğu ve New York'taki kurumların çalışanlarıyla resepsiyonda bir araya geldi

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER (AA) - Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Halit Çevik, çalışma arkadaşlarına resepsiyonla veda etti.

Atina Büyükelçiliğine atanan Çevik, BM Daimi Temsilcisi olarak bulunduğu New York'taki son mesai gününün ardından Daimi Temsilcilik, New York Başkonsolosluğu ve New York'taki kurumların çalışanlarıyla resepsiyonda bir araya geldi.

Çevik, resepsiyonda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin BM misyonunda tam 4 yıl çalışma arkadaşlarıyla kolektif faaliyetler yürüttüklerini söyledi.

Görevi süresince zaman zaman başarılı bazen de başarısız olduklarını belirten Çevik, "Buradaki 4 senelik mesaimi genel olarak değerlendirdiğimde performans olarak iyi bir noktada olduğumuzu düşünüyorum." dedi.

Çevik, tüm mesai arkadaşlarına, kendisine ve misyona verdikleri destek ve ahenk içinde gerçekleşen çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :