"Türkiye'nin 100 senesine damga vurulacak bir karar"

"Türkiye'nin 100 senesine damga vurulacak bir karar"

Oyunu kullanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:- "Sadece 5 yıllığına milletvekilleri ve cumhurbaşkanı seçilmiyor. Millet, Türkiye'nin 100 senesine damga vurulacak bir kararı verecek"

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Sadece 5 yıllığına milletvekilleri ve cumhurbaşkanı seçilmiyor. Millet, Türkiye'nin 100 senesine damga vurulacak bir kararı verecek." dedi.

Türel, eşi Ebru ve 7 yaşındaki oğlu Akın ile Döşemealtı ilçesindeki Yeşilbayır İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne geldi.

Salonları gezerek, çalışanlara başarılar dileyen Türel, katılım yoğun olduğu için 1005 numaralı sandıkta oy kullanabilmek için yaklaşık yarım saat kuyrukta sıra bekledi.

Daha sonra oyunu kullanan Türel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'da ve Türkiye'de seçimlerin huzur içinde devam ettiğini söyledi.

"Türkiye tarihi günlerinden birini yaşıyor, gerçekten önemli bir seçim idrak ediyoruz." diyen Türel, sadece 5 yıllığına milletvekilleri ve cumhurbaşkanının seçilmediğini, Türkiye'nin 100 senesine damga vurulacak bir kararı milletin vereceğini anlattı.

Türkiye'nin geleceği açısından son derece önemli bir seçim olduğuna değinen Türel, "Vatandaşımızın sağ duyusuna, demokrasiye inanmış birisi olarak her zaman güveniyoruz. Sağduyu galip gelecektir. Sandıkları akşam saatlerinden itibaren takip edeceğiz. Bütün milletimizle hayırlı, huzur ve barış içinde bir seçim temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Antalya'da seçimi huzur ve barış içinde idrak ettiklerine dikkati çeken Türel, sandıklar açıldıktan sonra huzur ve barış içinde Türkiye'yi geleceğe taşıyacak yöneticilerin seçileceğini vurguladı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :