Türkiye'nin "1 Numaralı Markaları" ödüllendirildi

Türkiye'nin "1 Numaralı Markaları" ödüllendirildi

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve Akademetre Research Company tarafından gerçekleştirilen araştırma kapsamında Türkiye'nin "1 Numaralı Markaları" ödüllerine kavuştu

İSTANBUL (AA) - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve Akademetre Research Company tarafından her yıl gerçekleştirilen araştırma kapsamında, Türkiye’nin "1 Numaralı Markaları", düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Dernek'ten yapılan açıklamaya göre, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ve Akademetre Research Company tarafından her yıl gerçekleştirilen 1 Numaralı Markalar Araştırması’nın sonuçları düzenlenen tören ile açıklandı. AYD Başkanı Hulusi Belgü’nün ev sahipliğinde düzenlenen törene iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AYD Başkanı Hulusi Belgü, AVM’lerin markaları ve kullanıcıları bir araya getiren en önemli unsurlardan birini olduğunu belirterek, "Perakende markalarımızın, edindikleri tecrübelerle gerek ülkemizde gerekse uluslararası arenada hayata geçirdikleri çalışmalar, ülkemiz için çok büyük bir gurur kaynağı. Bugün burada tüm bu başarıları tek potada eriterek Türkiye’nin 1 Numaralı Markası olmuş kurumlarımızı ödüllendirmek için bir araya geldik. Umudumuz, markalarımızın gelecek dönemde daha büyük başarılara imza atarak gerek ekonomimize ve istihdama gerekse ülkemizin uluslararası arenada bilinirliğine katkı sağlaması. Bu güzel gecede emeği geçen ve bizleri onurlandırarak katılan herkese çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Perakende sektörüne ilişkin 15 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu törende, LCWaikiki Günlük Giyim ve Çocuk Giyim kategorilerinde ödüle layık görülürken, Teknosa'nın, "Teknoloji Perakendeciliği" ve Anchor Mağaza Özel Ödülü’nün sahibi olduğu belirtildi. Ayrıca "En Beğenilen Marka Yüzü Özel Ödülü’nü ise Koton reklam kampanyası ile Fahriye Evcen'in aldığı bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :