"Türkiye'de Medya, Siyaset, Devlet ve 15 Temmuz Gecesi" konferansı

"Türkiye'de Medya, Siyaset, Devlet ve 15 Temmuz Gecesi" konferansı

Televizyoncu Tan:- "Medya aynı tank, top, helikopter ve savaş uçağı gibi bir savaş aleti. O yüzden dikkat etmeliyiz"

EDİRNE (AA) - Televizyoncu Erkan Tan, medyanın tank, top, helikopter ve savaş uçağı gibi bir savaş aleti olduğunu ifade ederek, "O yüzden dikkat etmeliyiz." dedi.

Genç ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Edirne Şubesi'nce, "Türkiye'de Medya, Siyaset, Devlet ve 15 Temmuz Gecesi" programı düzenlendi.

Bazı medya gruplarının birlik, beraberlik, devlet değerleri, dini inanış ve yaşayışla ekonomik menfaatlere zarar verecek yayınlar yaptığını savunan Tan, "Örneğin geçen ay uluslararası yayın organları, 'Türk fındığında kimyasal kalıntı var' dediler. Bir anda bunu köpürttüler. Değişik televizyonlar, gazeteler, radyolar ve onların Türkiye'deki işbirlikçileri, Türk fındığının fiyatını düşürdüler. Fındık Karadeniz Bölgesi için en büyük geçim kaynağı ev ihracat ürünlerinden biri. Tank yok, top yok, tüfek yok, savaş uçağı yok, helikopter yok ama Türkiye'ye zarar verdiler. Türkiye'nin en büyük ihracat kalemlerinden biri olan fındığın değerini düşürerek Türkiye'ye zarar verdiler. Medya aynı tank, top, helikopter ve savaş uçağı gibi bir savaş aleti. O yüzden dikkat etmeliyiz." diye konuştu.

Dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir medya kuruluşunun tarafsız ve bağımsız olmadığını ifade eden Tan, kökü dışarıda olan medya gruplarının medyayı ve toplumu baskı altına almak için tarafsızlık ve bağımsızlık masalı ortaya koyduklarını dile getirdi. Tan, "Onların silahlarıyla silahlanmamız lazım. Onlarla sizi vuruyorlar. Devletinizi, milletinizi, birliğinizi, beraberliğinizi, ekonomik menfaatlerinizi vuruyorlar. Dolayısıyla onların silahlarıyla silahlanmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Tan, birçok sosyal paylaşım sitesinin Yahudilere ait olduğunu söyleyerek, "Sizce bu bir tesadüf mü? Sizce bunun bir anlamı yok mu? Bunların hepsinin sahibi onlardan biri. İşte oyun burada başlıyor. Televizyonlar, radyolar, gazeteler hep onların yönetiminde. Dolayısıyla ülkeleri manipüle etmek, iktidarları değiştirmek, algılar oluşturmak için fitne, fesat, iç kargaşa oluşturmak için bunları yapıyorlar. Bunların hepsi oldu Türkiye'de." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :