"Türkiye'de KOBİ'lerde Enerji Verimli Motorların Teşvik Edilmesi" Çalıştayı

"Türkiye'de KOBİ'lerde Enerji Verimli Motorların Teşvik Edilmesi" Çalıştayı

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Verimlilik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen "Türkiye’de Küçük ve Orta Ölçekli...

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Verimlilik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen "Türkiye’de Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerde Enerji Verimli Motorların Teşvik Edilmesi" projesi başlangıç çalıştayı yarın Ankara'da düzenlenecek.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, "Türkiye'de Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerde Enerji Verimli Motorların Teşvik Edilmesi" projesi başlangıç çalıştayı Ankara Hilton Otel'de gerçekleştirilecek.

10. Kalkınma Planı'ndaki "Sanayide Enerji Verimliliğinin Artırılması" öncelikli dönüşüm programının bileşenlerinden "Sanayide Kullanılan Verimsiz Elektrik Motorlarının Dönüşümü" kapsamında yer alan projenin başlangıç çalıştayına, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Ofisi Ülke Direktörü Claudio Tomasi ve Verimlilik Genel Müdürü Anıl Yılmaz katılacak.

Verimlilik Genel Müdürlüğünün yürütücüsü, UNDP'nin uygulayıcı kuruluş olarak yer aldığı proje 2021'e kadar sürecek.

Konuyla ilgili yetkililerin çalışması sonucu çıkan fikirler, çalıştay sonuçları ve kapanış mesajları şeklinde tüm katılımcılarla paylaşılacak.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :