Türkiye'de elektrik kesintisi

Türkiye'de elektrik kesintisi

Elektrik kesintisi nedeniyle metro ve banliyö seferlerinin yapılamadığı İzmir'de, mesai bitimiyle otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı- Otobüs duraklarında yaşanan yoğunlukta, kendisine bir otobüsün çarptığını iddia eden yolcu, şoförle yaşadığı tartışmada

İZMİR (AA) - İzmir'de, elektrik kesintisine bağlı olarak metro ve banliyö seferlerinin yapılmaması nedeniyle iş yerlerinde mesainin sona ermesinin ardından otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı. 

Türkiye'nin birçok bölgesinde saat 10.36'da başlayan elektrik kesintisi, gündelik yaşamı etkiledi. Kesinti nedeniyle metro ve banliyö tren seferlerinin yapılamadığı İzmir'de, mesai bitimiyle otobüs duraklarında yoğunluk oluştu. 

Otobüs seferlerinde yolcu talebinin artması nedeniyle oluşan sorunlar, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. 

-Otobüs şoförüne tepki gösteren yolcu darbedildi 

Bu arada Konak Bahribaba otobüs duraklarında yaşanan yoğunlukta bir yolcu, duraktan çıkış yapan otobüsün kendisine çarptığı iddiasıyla şoförle tartıştı. 

Yolcu ile şoför arasında kısa sürede kavgaya dönüşen olaya, diğer otobüs şoförleri ile özel güvenlik görevlileri de karıştı. İsmi açıklanmayan yolcu, yüzüne aldığı yumruk darbeleriyle yaralandı. 

Yolcu, olayın ardından hareket amirliğine giderek şikayetçi oldu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :