Türkiye Yüzme Federasyonundan başsağlığı mesajı

Türkiye Yüzme Federasyonundan başsağlığı mesajı

- Federasyon, 2010-2012 yıllarında Türk Milli Takımı'nı çalıştıran ve tedavi gördüğü ülkesinde hastalığına yenik düşen Belaruslu antrenör Mancevic için başsağlığı mesajı yayımladı - Mancevic, Türkiye'nin ilk kez A barajını geçerek olimpiyatlara katılmasın


ANKARA (AA) - Türkiye Yüzme Federasyonu, 2010-2012 yıllarında Türk Milli Takımı'nı çalıştıran ve tedavi gördüğü ülkesinde hastalığına yenik düşen Belaruslu antrenör Dimitrij Mancevic için başsağlığı mesajı yayımladı.

Federasyonun internet sitesinde yer alan mesajda, "Türkiye'ye yüzmede büyük katkılar sağlayan, yeni ufuklar açan, büyük küçük, sporcu ve antrenör gözetmeksizin hepimizde büyük izler bırakan değerli Dimitrij Mancevic'i kaybettik. Ebediyete intikal eden teknik direktörlerimizden Mancevic'i saygıyla yad ediyoruz, camiamızın başı sağ olsun." denildi.

Federasyondan alınan bilgiye göre, Türk Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemde 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Burcu Dolunay ile ilk kez olimpiyat A barajının geçilmesini sağlayan Mancevic, Türkiye'ye yüzmede birçok yenilik kazandırmıştı. Türkiye'nin farklı bölgelerinde antrenman merkezleri oluşturulmasına önayak olan, seminer ve eğitimlerle Türk antrenörlere vizyon kazandıran ünlü antrenör, federasyonun uluslararası alandaki etkinliğinin artmasına da büyük katkı sağladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :