Türkiye Trial Şampiyonası 4. ayak yarışları başladı

Türkiye Trial Şampiyonası 4. ayak yarışları başladı

BOLU (AA) - Türkiye Trial Şampiyonası 4. ayak yarışları Bolu'da başladı. Valilik önünde hazırlanan parkurda, Bolu Belediyesi, Türkiye Otomobil Sporları...

BOLU (AA) - Türkiye Trial Şampiyonası 4. ayak yarışları Bolu'da başladı.

Valilik önünde hazırlanan parkurda, Bolu Belediyesi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Bolu Doğa Sporları ve Off-Road (BOLOFF) Kulübü iş birliğiyle düzenlenen şampiyona kapsamında çeşitli illerden gelen 5 takım ve 10 araçtan oluşan yarış ekibi, startın vermesiyle gösteri çıkışı yaptı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Bolu, turizm, spor ve sağlık kenti olacak. Sporun her branşının kamp merkezi olacak. Bolu'nun tanıtımı için bu tür organizasyonlar çok önemli. İnşallah önümüzdeki süreçte artık bunun çok daha büyüklerinin Bolu'da yapılması için organizasyonlar düzenleyeceğiz." diye konuştu.

BOLOFF Kulübü Başkanı Burhan Turan ise "Yarışların 4. ayağını Bolu'da gerçekleştiriyoruz. Şu anda 5 takımdan oluşan 10 araç burada. Çeşitli illerden geldiler. Startı verilen yarış Çakmaklar Mesire Alanı'nda bulunan Köroğlu Off-Road Pisti'nde devam edecek." dedi.

Organizasyon yarın ödül töreniyle sona erecek.


Türkiye Trial Şampiyonası 4. ayak yarışları başladı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :