Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası

Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 1. Ayak Yarışları sona erdi

MUĞLA (AA) - Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası 1. Ayak Yarışları sona erdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Halikarnas Motor Sporcuları Kulübü tarafından Bodrum ilçesinde düzenlenen yarışlar, 5'i kadın 29 sporcunun katılımıyla Kumbahçe sahilinde yapıldı.

Yarışlarda flyboard kategorisi büyük ilgi gördü. Kadınların yarıştığı etaplarda da keyifli dakikalar yaşandı. Yarış sırasında jet-ski'den düşen yarışmacılara, denizde bulunan görevlilerce sahile taşıdı. Yarış sırasında kolunda ve ayak bileğinde incinme meydana gelen bazı yarışmacılara da sahildeki sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Yarışlarda 111-179 BG ve Flyboard kategorisinde Ali Komşusu, 180 ve üzeri, Drag ve TMF kategorilerinde Özkan Piro, 110 BG kategorisinde Emin Durmaz, kadınlar kategorisinde ise Nilgün Bayırlı birinci oldu.

Dereceye giren sporculara ödülleri verilirken, TMF Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şefkatlioğlu, jet-ski sporuna olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Şampiyonaya Türkiye'nin birçok bölgesinden katılımın olduğunu ifade eden Şefkatlioğlu, "Sorunsuz bir organizasyon yaptık. Güzel bir yarış oldu. Ufak tefek kazalar olsa da, güzel bir organizasyona imza atmış olduk" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :