Türkiye sandık başında

Türkiye sandık başında

Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını kullandı - Vali Günaydın: - "Vatandaşlarımız huzur içerisinde, güvenli şekilde sandıklara gidip oylarını kull

ISPARTA (AA) - Isparta Valisi Şehmus Günaydın, oy verme işlemlerinin sorunsuz devam ettiğini belirterek, "Vatandaşlarımız huzur içerisinde, güvenli şekilde sandıklara gidip oylarını kullanıyorlar. Hiç kimsenin endişe etmesine gerek yok." dedi.

Isparta Valisi Günaydın, Şehit Ali İhsan Kalmaz Lisesinde oyunu kullandı.

Vali Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim gününde demokrasinin güzelliğinin yaşandığını söyledi.

Seçim kampanyası döneminde vatandaşların gösterdiği sağduyu ve alınan tedbirler sayesinde sürecin sorunsuz atlatıldığını dile getiren Günaydın, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız oylarını kullanıyor. İl merkezi, ilçeler ve köylerimizde vatandaşlarımız sandık başına giderek, vatandaşlık görevlerini yaptılar. Şu ana kadar sakin şekilde seçim devam ediyor. Emniyet ve jandarma görevlilerimizin almış olduğu tedbirler en üst seviyede. Vatandaşlarımızın da buna olumlu katkısıyla şu ana kadar herhangi olumsuzluk yaşanmadı. İnşallah bundan sonra da yaşamayız. Benim vatandaşlardan ve görevlilerden ricam aynı şekilde ve kararlılıkla, aynı çaba ve gayret içerisinde sandıklar açılıp, oylar sayıldıktan ve her şey kesinleştikten sonra herkesin görevini iyi bir şekilde yapmanın huzuruyla evlerine gitsin istiyorum. Vatandaşlarımız huzur içerisinde, güvenli şekilde sandıklara gidip oylarını kullanıyorlar. Hiç kimsenin endişe etmesine gerek yok."

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise oyunu Nazmi Toker Ortaokulunda kullandı.

Günaydın, demokrasinin en güzel günü olan seçimlerin rahat ve huzurlu bir ortamda geçtiğini belirterek, seçimin ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :