Türkiye Şampiyonu tekvandocular, Beyşehir protokolünü ziyaret etti

Türkiye Şampiyonu tekvandocular, Beyşehir protokolünü ziyaret etti

Kayhan Aytar Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Beyşehirli sporcular Fatma Betül Çakır ve İrem Baysal, Beyşehir Protokolünü ziyaret etti.Tekvandoculardan...

Kayhan Aytar Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Beyşehirli sporcular Fatma Betül Çakır ve İrem Baysal, Beyşehir Protokolünü ziyaret etti.

Tekvandoculardan  Fatma Betül Çakır 45 kg da, İrem Baysal 50 kg da kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olmayı başardılar.

Şampiyon tekvandocular Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır’ı, madalyalarıyla beraber ziyaret etti. Kaymakam Başıbüyük, Beyşehir’in bireysel sporlarda olan başarısı Olimpiyatlar ve Dünya Şampiyonasında kazanılan madalyalardan bellidir dedi. Belediye Başkanı Özaltun ise, “başarılı sporcuları desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bayındır ise vatandaşlardan sporculara destek olmalarını istedi.

Kaymakam Başıbüyük, Belediye Başkanı Özaltun ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bayındır Türkiye Şampiyonu tekvandocuları altınla ödüllendirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı