Türkiye şampiyonu milli tekvandocu ödüllendirildi

Türkiye şampiyonu milli tekvandocu ödüllendirildi

KONYA (AA) - Bursa’da düzenlenen Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda 62 kiloda Türkiye birincisi olan Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, öğrenim gördüğü okulda düzenlenen...

KONYA (AA) - Bursa’da düzenlenen Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda 62 kiloda Türkiye birincisi olan Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, öğrenim gördüğü okulda düzenlenen törende altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. 

Törene, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, Kubadabad Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Ömer Kara, Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulu antrenörü Nafiz Çakır, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.

Özaltun, törende, Belediye Başkanı olarak sürekli başarının ve başarılı öğrencinin yanında olacağını söyledi.

Gerek sporda, gerekse farklı dallarda öğrencilere bu tür hediyeleri vermeyi dileyen Özaltun, konuşmasının ardından Türkiye şampiyonu Zeliha Ağrıs’ın antrenörü Nafiz Çakır’ı da tebrik ederek, çiçek takdim etti.

Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır ise Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda kilosunda birinci olan Zeliha Ağrıs ile birlikte bir başka Beyşehirli milli tekvandocu Talha Sarı’nın da kilosunda şampiyon olduğunu hatırlatarak, her iki sporcuyu da kutladı. 

Konuşmaların ardından Ağrıs, altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı