Türkiye Petrolleri  Genel Müdürü Şişman:

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Şişman:

"İslam dünyasına baktığımız zaman hepimizin yüreği parçalanıyor. Onun için birbirimize çok dua etmemiz gerekir. Yanı başımızda Suriye, Irak ve dünyanın başka yerlerine bakalım. Ne acıdır ki akan kan sadece Müslüman kanıdır. Bu noktada durup da çok iyi düş

BATMAN (AA) - Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürü Besim Şişman, "İslam dünyasına  baktığımız zaman hepimizin yüreği  parçalanıyor. Onun için birbirimize çok dua etmemiz gerekir. Yanı başımızda Suriye, Irak ve dünyanın başka yerlerine bakalım. Ne acıdır ki akan kan sadece Müslüman kanıdır. Bu noktada durup da çok iyi düşünmemiz lazım" dedi.

Şişman, Batman TP Kristal Park Tesisleri'nde düzenlenen geleneksel iftar programında yaptığı konuşmada, kurum personeliyle bir araya gelmek için Batman'ı ziyaret ettiğini söyledi.

Ramazanın önemine değinen Şişman, İslam coğrafyasında yaşanan olumsuzluklara dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"İslam dünyasına  baktığımız zaman hepimizin yüreği parçalanıyor. Onun için birbirimize çok dua etmemiz gerekir. Yanı başımızda Suriye, Irak ve dünyanın başka yerlerine bakalım. Ne acıdır ki akan kan sadece Müslüman kanıdır. Bu noktada durup da çok iyi düşünmemiz lazım. Düşman düşmanlığını yapıyor. Biz ise ne yapıyoruz? Birbirimizi yiyoruz. İslam coğrafyası birbirini yiyor. Ne acı bir şey. Bizim bir ve beraber olmamız lazım."

İftar programına, TP Genel Müdür Yardımcısı Murat Altıparmak, TP Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın ve kurum personeli katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı