Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Akdeniz:

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Akdeniz:

"Devletin en tepesindeki mühürle en altındaki mührün buluşması diye bakıyoruz Cumhurbaşkanlığındaki toplantılara. Bu toplantılar sorunların çözümünde önemli bir etken oldu"

ADIYAMAN (AA) - Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı'nı "Devletin en tepesindeki mühürle en altındaki mührün buluşması" olarak nitelendirerek "Bu toplantılar sorunların çözümünde önemli bir etken oldu." dedi.

Akdeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, muhtarların Cumhurbaşkanlığı toplantılarını çok önemsediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara önem vermesinin kendilerini ön plana çıkardığını belirten Akdeniz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerine verdiği önemi, resmi hayatın her alanında da hissettiklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanlığındaki toplantıların kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Akdeniz, şunları kaydetti:

"Bu toplantılar resmi kurum ve kuruluşlardaki değer şeklimizin yüksek olmasını sağladı. Ben Cumhurbaşkanlığı toplantılarını çok önemseyen birisiyim. Devletin en tepesindeki mühürle en altındaki mührün buluşması diye bakıyoruz Cumhurbaşkanlığındaki toplantılara. Bu toplantılar sorunların çözümünde önemli bir etken oldu." diye konuştu.

Geçmişte cumhurbaşkanları ve muhtarların zaman zaman üst kuruluşlar olarak, yönetim kurulları olarak muhtarları ağırladığını hatırlatan Akdeniz, "Ama böyle tabana yayılarak ağırlamamıştır. Dolayısıyla biz sarayda yapılan toplantıları önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımızın muhtarlara vermiş olduğu önem, bizi diğer kurumlarda da öne çıkartıyor." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :